Δημιουργούμε το...

ΝΕΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ !

Για να βελτιώσετε τη νέα σας εικόνα…
πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε την παλιά!

Μαλλιά Ξανά!

Απευθυνόμαστε σε εσάς που αναζητάτε
λύση αποκατάστασης της υγείας των μαλλιών σας.

Για εσάς που…

βιώνετε μόνιμα ή παροδικά την απώλεια ή αραίωση των μαλλιών σας, οφειλόμενη σε κληρονομικά, παθολογικά ή μετατραυματικά αίτια, ορμονικές ή ψυχολογικές διαταραχές, υψηλή τοξικότητα (χημειοθεραπεία) ή συνυπάρχουσες παθήσεις.

θέλετε να μην ανησυχείτε ή να μην καταβάλλεται η ψυχολογία σας λόγω της εμφάνισης των μαλλιών σας και επιθυμείτε να αποκαταστήσετε την εικόνα σας διεκδικώντας την αναβαθμισμένη κανονικότητά σας.

έχετε απογοητευτεί από μεθόδους αποκατάστασης μαλλιών οι οποίες δεν ανταπέδωσαν τη χρηματική και ψυχολογική επένδυσή σας και αναζητάτε επαγγελματισμό και φερεγγυότητα.

Ομάδα Phd Για Λύση Αποκατάστασης Υγείας Μαλλιών

Στην PHD®, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Nέο Eαυτό σας, με τη βοήθεια της αποτελεσματικής, ανώδυνης και ακίνδυνης μεθόδου προσθετικής μαλλιών, της μόνιμης επεμβατικής μεθόδου μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων, καθώς και προσωρινών στιγμιαίων λύσεων.  Aπό το πιο μικρό, διορθωτικό «άγγιγμα» έως και την πιο δραστική αναπλήρωση μαλλιών, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε όμορφα και φυσικά Μαλλιά Ξανά!

Ας βρούμε μαζί το σύστημα
που σας ταιριάζει και του ταιριάζετε!

Βρήκαν το νέο τους εαυτο! Εσείς;

Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις HairAgainer μελών μας,
που εμπιστεύθηκαν για τη νέα τους εικόνα τα Συστήματα Αναπλήρωσης Μαλλιών 4ης γενιάς PHD®.

Ολοκληρώνουμε το νέο σας look!

Hair Stylists με πολυετή εμπειρία, υποστηρίζουν την αλλαγή σε ένα “νέο κεφάλαιο” για την εμφάνισής σας, με κουρέματα και χτενίσματα που “αγκαλιάζουν” και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά και την διαφορετικότητά σας.

Αποστολή μας είναι…

να σας “φτιάξουμε” τη μέρα με όριο τη φαντασία σας. Υποστηρίζουμε ευρύ φάσμα στιλιστικών επιλογών από κλασικό ή μοντέρνο ως και την πιο trendy λατρεία σας!

PREMIUM HAIR STYLING

Αναδείξτε την προσωπικότητά σας!

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση