ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΤ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Κάνετε λήψη ψηφιακού αρχείου οδηγιών χρήσης για το κιτ προϊόντων καθαρισμού, συντήρησης και φροντίδας συστήματος μαλλιών που σας ενδιαφέρει.

5
Περισσότερα

Σετ προϊόντων σε νεσεσέρ για καθημερινή φροντίδα και ανανέωση των μαλλιών σας. Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων για όσους επιθυμούν να διατηρούν άψογη την εμφάνιση του συστήματος μαλλιών τους χωρίς να ασχολούνται οι ίδιοι με τον καθαρισμό και συντήρησή του.

6
Περισσότερα

Ολοκληρωμένο σετ προϊόντων σε νεσεσέρ για καθαρισμό, περιποίηση, τοποθέτηση και styling συστήματος μαλλιών DIY (Do It Yourself). Εξασφαλίστε απόλυτη ανεξαρτησία στη διαδικασία καθαρισμού, συντήρησης και φροντίδας των μαλλιών σας τόσο στο σπίτι όσο και στα ταξίδια σας!

7
Περισσότερα

Σετ επτά προϊόντων της Pro Hair Labs σε μικρό νεσεσέρ με κομψές μίνι συσκευασίες ταξιδίου για εξειδικευμένη διαδικασία συντήρησης (καθαρισμός & προετοιμασία δέρματος) και τοποθέτησης του συστήματος μαλλιών σας. Ευγενή συστατικά και προηγμένες φόρμουλες εξαιρετικής αποτελεσματικότητας!

8
Περισσότερα

Σετ πέντε προϊόντων επαγγελματικού επιπέδου σε πρακτικό νεσεσέρ για καθημερινή φροντίδα και ανανέωση των μαλλιών σας. Περιποιηθείτε το σύστημα μαλλιών σας με προϊόντα ανώτερης ποιότητας που εγγυάται η επιστημονική υπεροχή της Pro Hair Labs!

Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια ή έχετε απορίες, ζητήστε υποστήριξη από τους Hair System Experts μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest