ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

New Me Tube Logo

Παρακολουθήστε βήμα-βήμα πως πραγματοποιούνται οι εφαρμογές διαφόρων μοντέλων συστημάτων μαλλιών PHD από τους Hair System Experts μας.
Η διαδικασία της αραίωσης των μαλλιών, της τριχόπτωσης και της αλωπεκίας μπορεί να είναι μια τραυματική εμπειρία, ειδικά σε νεαρά, δραστήρια και ενεργητικά άτομα. Η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων, σε αρκετές περιπτώσεις αποτελεί μια επιλογή που δεν μπορεί να αποδώσει πραγματικά τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Η μέθοδος της προσθετικής με σύστημα μαλλιών
απαντά ακριβώς σε αυτό το “κενό”!

 Μέλη μας, από το 1999 μέχρι και σήμερα, πρωταγωνιστούν σε σύντομα video clips παρουσιάζοντας τη μετάβαση στο νέο τους εαυτό.

Ανδρικά Συστήματα Μαλλιών

Η αλωπεκία συναντάται κατά 80% συχνότερα στον ανδρικό πληθυσμό και μάλιστα κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι μη αναστρέψιμη, αφού οφείλεται σε γονιδιακή προδιαγραφή (κληρονομικότητα). Στην PHD, προσφέρουμε μη χειρουργικά συστήματα αναπλήρωσης μαλλιών που είναι 100% φυσικά, ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο και το lifestyle σας.

Όποιος και αν είναι ο λόγος και ο τύπος της αραίωσης/τριχόπτωσης/αλωπεκίας που βιώνετε, θα βρούμε μαζί το «σύστημα» που σας ταιριάζει και του ταιριάζετε!

Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών

Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν λιγότερο συχνά ζητήματα αλωπεκίας με ποσοστό 20% στο γενικό πληθυσμό και σε αρκετές περιπτώσεις η κατάσταση είναι θεραπεύσιμη ή παροδική. Ωστόσο, οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι συνήθως πιο έντονες και η πιθανότητα αυτοαποδοχής περισσότερο ανελαστική συγκριτικά με τους άνδρες.

Με τα συστήματα μαλλιών PHD απολαμβάνετε φυσικότητα, ανεξαρτησία και ευελιξία που ξεπερνούν τα όρια όλων των εναλλακτικών μεθόδων, όπως της καθιερωμένης περούκας κάθε τύπου.

New Me Tube Logo

Ακολουθήστε το κανάλι μας και...

παρακολουθήστε πρώτοι Showcases, Testimonials, Before & After, Success Stories και επιπλέον βίντεο περιεχόμενο που δημοσιεύουμε.

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση