Γιώργος Με Αλωπεκία Γιώργος Με Μικροίνες Πύκνωσης Μαλλιών

ΙΝΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ
ΠΥΚΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Κάνετε το μικρό σας θαύμα σε 5′ λεπτά!

Φανταστείτε ένα…
make-up μαλλιών!

Η στιγμιαία πύκνωση μαλλιών με ίνες κερατίνης είναι μια εκπληκτική μέθοδος προσωρινής βελτίωσης της εμφάνισης των μαλλιών σας, τόσο από άποψη αμεσότητας, όσο και από άποψη τελικού, φυσικού και διακριτικού αποτελέσματος.

Λειτουργεί παρόμοια με το make-up του δέρματος. Η εφαρμογή του ειδικού, απόλυτα υπό-αλλεργικού υλικού από μικροίνες κερατίνης γίνεται με μια κίνηση. Αξιοποιώντας το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών μας, οι μικροίνες έλκονται και συνδέονται δημιουργώντας την ψευδαίσθηση τριχών.

Σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείτε να δημιουργείτε “μαγικά” ομοιογενή πύκνωση και όγκο χωρίς να γίνεται αντιληπτό μέχρι το επόμενο σας λούσιμο.

Ines Keratinis Stigmiaia Piknosi=Group1

Ο Μάριος το πέτυχε!

Κάλυψε το πρόβλημα της αραίωσης και των αδύναμων μαλλιών, δημιουργώντας σε δύο βήματα οπτική αποκατάσταση πλούσιων μαλλιών στο PHD Hair Styling Studio!

Μάριος Με Αραίωση Και Αδύναμα Μαλλιά Μάριος Με Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών

Από τις αρχές της δεκαετίας των 20, ήταν αντιληπτή η τριχόπτωση με αυξανόμενο ρυθμό. Στην ηλικία των 26 ετών γίνονται ήδη ορατά τα πρώτα σημάδια της κληρονομικής ανδρογενετικής αλωπεκίας!

Ξεκίνησε να χρησιμοποιεί φαρμακευτικό προϊόν με μινοξιδίλη για να καθυστερήσει την εξέλιξη της απώλειας μαλλιών και ταυτόχρονα αναζήτησε λύση αποκατάστασης. Λόγω νεαρής ηλικίας η διαδικασία αραίωσης ήταν σε εξέλιξη και επιπλέον το ποσοστό απώλειας δεν ήταν εκτεταμένο. Επέλεξε προσωρινά την εναλλακτική προσέγγιση της στιγμιαίας πύκνωσης μαλλιών.

Αξιοποιήσαμε τα μαλλιά του με σωστό τρόπο ώστε εντός 2 μηνών και σε συνδυασμό με τις ίνες πύκνωσης, τα αδύναμα σημεία να μην είναι εμφανή!

Ακολουθήσαμε κατάλληλη τεχνική & στυλ κουρέματος για το σχήμα προσώπου του και τα “δύσκολα” σημεία και καταφέραμε σε πρώτη φάση να βελτιώσουμε τη συμμετρία, το ποσοστό κάλυψης αραίωσης και να αναδείξουμε το hairline. Στη συνέχεια εφαρμόσαμε ίνες κερατίνης για να εμπλουτίσουμε τη βάση που προετοιμάσαμε δημιουργώντας έτσι την εντύπωση των πυκνών μαλλιών.

Μάριος Με Αραίωση Και Αδύναμα Μαλλιά Πάνω Μάριος Με Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Πάνω

ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ
ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

ΑΜΕΣΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ

Διαθεσιμο Σε Εξι Χρωματα

ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ
ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

ΑΜΕΣΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ

Διαθεσιμο Σε Εξι Χρωματα

ΟΙ ΙΝΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

παράγονται από 100% φυσική κερατίνη και είναι ιδιαίτερα ευέλικτες  και αποτελεσματικές αφου μπορείτε να:

  • Καλύπτετε από μικρή ως και μεσαία βαθμίδα αραίωσης.
  • Εφαρμόζετε & ανανεώνετε οποιαδήποτε στιγμή.
  • Βελτιώνετε την εμφάνιση σας γρήγορα και χωρίς βοήθεια στον δικό σας χώρο.
  • Αισθάνεστε ασφάλεια  και άνεση στις δραστηριότητές σας.

Έχοντας στη διάθεσή σας 6 αποχρώσεις (ανοιχτό καστανό, καστανό, σκούρο καστανό, γκρίζο, ξανθό, μαύρο), θα καταφέρετε άψογο blending με το χρώμα των αυτοφυών μαλλιών σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ινες Κερατινης Για Πυκνωση Μαλλιων Με Spray

Εναλλακτική χρήση
για τις ίνες κερατίνης.

Οι μικροΐνες άμεσης πύκνωσης μαλλιών εκτός απο την αυτόνομη χρήση τους για ήπια αραίωση ή σποραδική τριχόπτωση, μπορούν να λειτουργήσουν και συνδυαστικά με ημιμόνιμες ή μόνιμες μεθόδους αποκατάστασης μαλλιών.

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε με προσθετική μαλλιών ή μεταμόσχευση τριχοθυλακίων αλλά έχετε ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα γίνει αισθητή η διαφορά μεταξύ του πριν και μετά στο οικείο περιβάλλον σας, οι ίνες κερατίνης μπορούν να αξιοποιηθούν ως προκαταρκτικό ή ενδιάμεσο στάδιο.

Ένας έξυπνος τρόπος για να προετοιμάσετε και “εκπαιδεύσετε” σταδιακά ακόμα και τα πιο αδιάκριτα και περίεργα βλέμματα πριν τη μεγάλη σας αλλαγή!

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση