STUDIO ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Εδώ νιώθετε και φαίνεστε όμορφ@ από την πρώτη στιγμή!

Ενα οικείο περιβάλλον για εσάς!

Αισθανόμαστε ότι η δουλειά μας αποτελεί ένα δυνατό προσωπικό δεσμό ανάμεσα σε εσάς και εμάς, ο οποίος πρέπει να πλαισιώνεται από ένα περιβάλλον που αποπνέει αίσθηση “σπιτιού” για την εμφάνισή σας.

A HAIR-HOME FOR YOU!

Reception-Desk-F

Σας υποδεχόμαστε σε ένα χώρο με…

υψηλή αισθητική και ποιότητα. Ένα studio προσθετικής μαλλιών το οποίο χαρακτηρίζεται από μια ατμόσφαιρα διακριτικότητας, σύγχρονης επιστημονικής φροντίδας και προσωπικού ενδιαφέροντος. Θα χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε από κοντά στους άρτια εξοπλισμένους χώρους μας, που σε κάθε περίπτωση θα τους νιώσετε και δικούς σας.

Προσωπικά δωμάτια φροντίδας

Διαμορφώσαμε για εσάς ξεχωριστά, prive δωμάτια, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας με άνεση και διακριτικότητα. Τα Προσωπικά Δωμάτια Φροντίδας αντικατροπτίζουν την πρόθεσή μας να σας προσφέρουμε το δικό σας, ιδιαίτερο χώρο, ο οποίος διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ποιοτική επίπλωση και φυσικά τη διακριτικότητα και ηρεμία που αποζητά σήμερα κάθε δραστήριος άνθρωπος. Κοντά μας, ο χρόνος σας περνάει ευχάριστα και απολαυστικά καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Penny Zangili

HAIR SYSTEM LAB

Κατέχουμε Ph.D. στην…

αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Στο σύγχρονο, αναβαθμισμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο σχεδιασμού, συντήρησης και επισκευής, μπορείτε να εμπιστευτείτε την επένδυσή σας με την εγγύηση των άρτια καταρτισμένων Hair System Experts.

Συντήρηση & Επισκευή συστημάτων μαλλιών

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση