ΠΡΟΦΙΛ PHD

Σχετικά με εμάς...

Με αφετηρία το 1982 και έτος ίδρυσής μας το 1999…

δημιουργούμε πλούσια Μαλλιά Ξανά με φυσικό αποτέλεσμα ενάντια σε τριχόπτωση & αλωπεκία!

Είμαστε μια από τις εγκυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολούνται με την αποκατάσταση ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία και εμφάνιση του τριχωτού.
Διαθέτουμε εμπειρία στον κλάδο από το 1982 και ξεκινήσαμε την αυτόνομη λειτουργία μας ως εταιρεία το 1999 στην Αθήνα.

Στην κορυφή, εσείς!

Το motto μας παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο μέχρι σήμερα. Πρεσβεύει την επιχειρηματική ηθική και τις ανθρώπινες αξίες που διέπουν τη λειτουργία μας, καθώς και τον λόγο που βρισκόμαστε στην “καρδιά” των μελών μας.

HUMAN ON TOP !

Η πείρα συναντά την πρωτοπορία…

στα πρόσωπα της «ψυχής» της PHD, την ιδρύτρια Κωνσταντίνα Ζαγγίλη και τη διάδοχο Πέννυ Ζαγγίλη.

Konstantina Zangili

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΓΓΙΛΗ

Το όραμα γεννιέται

Μία υπερδραστήρια, καταξιωμένη, ευαίσθητη και έμπειρη επαγγελματίας στο χώρο της αποκατάστασης και της υγείας του τριχωτού της κεφαλής. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1982 και υιοθετεί όλες τις πρωτοποριακές εξελίξεις. Έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην έρευνα επίτευξης νέων μεθόδων και συστημάτων για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και της αναπλήρωσης των μαλλιών. Αντιλαμβανόμενη από νωρίς στην καριέρα της, ότι ένα κεφάλι γεμάτο όμορφα, πλούσια, υγιή μαλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση, στην ποιότητα ζωής αλλά και γενικότερα στην ψυχολογία του κάθε ανθρώπου, η Κωνσταντίνα Ζαγγίλη αφιερώθηκε στις αξίες αυτές! Εξέλιξε τις υπηρεσίες και το δίκτυο των συνεργατών της προκειμένου να χαρίζει το χαμόγελο, να «γεμίζει» με δυναμισμό, δημιουργικότητα και ευαισθησία τα… κενά και εν τέλει να δημιουργεί περισσότερο φιλικούς παρά πελατειακούς δεσμούς με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Η αγάπη και το πάθος…

της Κωσταντίνας Ζαγγίλη – όχι μόνο για το επάγγελμά της αλλά και για τη θετική επίδρασή του στην ζωή, την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση χιλιάδων ανθρώπων – «πέρασε» αναπόφευκτα και στην κόρη της!

ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΓΙΛΗ

Δύναμη ανανέωσης

Η «νέα γενιά» της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών της στη διοίκηση επιχειρήσεων, αναλαμβάνει δυναμικά ως νέο και ανήσυχο πνεύμα τη διεύθυνση της PHD. Αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, καταρτίζεται ολοκληρωμένα στο αντικείμενο της εταιρείας, καθώς επίσης ερευνά και εναρμονίζεται τέλεια με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Θέτει στην πράξη τους καρπούς των προσπαθειών της και εκτιμάται ιδιαίτερα από παλιούς και νέους «φίλους» της PHD. Συνεχίζει και εξελίσσει ένα ήδη μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε Ευρώπη και Αμερική, και με συνεχή και δυναμική παρουσία στα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια κοσμητολογίας του εξωτερικού, δεσμεύεται και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο της αποκατάστασης των μαλλιών. Παρόλη την τεχνογνωσία και την εξέλιξη και διατηρώντας πάντα το οικείο πρόσωπο που τόσα χρόνια τώρα διακρίνει την PHD, η Πέννυ Ζαγγίλη, αποφεύγει να την μετατρέψει σε μια γιγάντια απρόσωπη επιχείρηση παραμένοντας απόλυτα συντονισμένη με τις θεμελιώδεις αρχές και το μότο της μητέρας της…

Penny Zangili

HUMAN ON TOP !

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση