HOW TO & TIPS

Πως θα διορθώσω αποτυχημένη εφαρμογή συστήματος μαλλιών;

Πως θα διορθώσω αποτυχημένη εφαρμογή συστήματος μαλλιών;

Δεν είναι λίγες οι φορές που “αρχάριοι” ή εξοικειωμένοι διαμορφώνουν αρνητική άποψη για την προσθετική μαλλιών λόγω απογοήτευσης μετά από αποτυχημένη εφαρμογή συστήματος μαλλιών. Και δεν είναι παράλογο, καθώς η εμφάνισή μας και τα χρήματα που επενδύουμε για την βελτίωσή της είναι σημαντικά – οπότε αναμένουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών μας ή τουλάχιστον των υποσχέσεων που μας έδωσε ο επαγγελματίας που επιλέξαμε.

Σε αυτό το σημείο να υπογραμμίσουμε ότι χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη μια εφαρμογή προσθετικής μαλλιών, θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι ενέχει τόσο υποκειμενική όσο και αντικειμενική κρίση, καθώς επίσης ότι και για τις δύο όψεις υπάρχει η πλευρά του πελάτη και η πλευρά του επαγγελματία.

Ως προς την υποκειμενικότητα σε σχέση με ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν:
⚫ είχες υπερβολικές προσδοκίες
⚫ μετέδωσες διαστρεβλωμένη εικόνα των αναγκών και συνηθειών σου
⚫ αγνόησες τις προτάσεις του επαγγελματία κατά τη συμβουλευτική συνεδρία
⚫ δεν ακολούθησες τις οδηγίες που σου δόθηκαν για τη χρήση και συντήρηση του συστήματος μαλλιών

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με την αντικειμενική πλευρά αυτής της κατάστασης. Δηλαδή την περίπτωση που δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω και το μεγαλύτερο βάρος της αποτυχίας αναλογεί στον επαγγελματία. Μια τέτοια περίπτωση αφορά συνήθως ανεπάρκεια του επαγγελματία είτε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, είτε αποκλειστικά στο μέρος της τεχνικής κατάρτισης και εκτέλεσης κατά την εφαρμογή του πρόσθετου μαλλιών.

Δυστυχώς το επίπεδο εξειδίκευσης, αριστοτεχνίας και εμπειρίας ενός επαγγελματία προσθετικής μαλλιών (Hair System Expert) είναι λογικό να μην γίνεται αντιληπτό από κάποιον ενδιαφερόμενο στην αρχική φάση. Επίσης, γνωρίζουμε όλοι το βαθμό στρέβλωσης που μπορεί να δημιουργηθεί σκόπιμα ή μη κατά τη διαδικασία κλεισίματος πώλησης. Τέλος, θα ήταν παράλειψη αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του ανθρώπινου λάθους από την πλευρά του επαγγελματία όπως μπορεί να συμβεί σε κάθε ειδικότητα.

Για όποιον λόγο και αν έχει προκύψει μια αναπάντεχη αποτυχία, υπάρχει πιθανότητα να μπορείς να την αναστρέψεις και να “σώσεις” την οικονομική επένδυσή σου, καθώς και να αποκαταστήσεις την ψυχολογική φθορά που προκαλεί ένα τέτοιο συμβάν. Βασική προϋπόθεση είναι να απευθυνθείς σε έμπειρο Hair System Expert!
Σε αρκετές περιπτώσεις η διόρθωση της εφαρμογής είναι εφικτή με ή χωρίς παρέμβαση, όμως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και άπτεται προσεκτικής αξιολόγησης από αξιόπιστο επαγγελματία. Αν εμπιστεύεσαι τον επαγγελματία που έχεις επιλέξει και το λάθος αφορά αστοχία της στιγμής, διεκδίκησε αποζημίωση είτε με διόρθωση, είτε με αντικατάσταση.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσεις ως προς την αντικειμενική θεώρηση του θέματος, είναι ότι οι αποτυχημένες εφαρμογές συστημάτων μαλλιών συνήθως οφείλονται είτε σε μαζική και τυποποιημένη προσέγγιση εξυπηρέτησης από απλούς Hair System Sellers, είτε σε ανειδίκευτους στην προσθετική μαλλιών barbers ή κομμωτές!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

Οι μόνοι με PhD...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση