MYTHS & TRUTHS

Τι είναι ο Hair System Expert;

Τι είναι ο Hair System Expert;

Συστημα Μαλλιων Elite Oscar 003

O Hair System Expert είναι ο επαγγελματίας που ειδικεύεται στην προσθετική με σύστημα μαλλιών και μπορεί να προτείνει και να παρέχει συνολική λύση σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης. Ακολουθεί εξειδικευμένη κατάρτιση, διαθέτει πιστοποίηση και είναι ενημερωμένος σε βάθος για όλες τις διαθέσιμες μεθόδους και τεχνικές αναπλήρωσης μαλλιών.

Το επαγγελματικό υπόβαθρο πολλών Hair System Experts συνήθως σχετίζεται με την ειδικότητα της κοσμητολογίας, της κομμωτικής ή της τριχολογίας. Ο ρόλος τους είναι σημαντικός στην υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από κάθε τύπο αλωπεκίας, αραίωσης ή τριχόπτωσης στην προσπάθειά τους να αναπληρώσουν την απώλεια μαλλιών και ταυτόχρονα τη σιγουριά και την αυτοεκτίμησή τους. Παρέχουν εξατομικευμένη φροντίδα, καθοδήγηση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία αποκατάστασης τριχόπτωσης, καθώς και στη συνέχεια για την καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος.

Ένας Hair System Expert κατέχοντας πρακτική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών, είναι ικανός να υποστηρίξει:

1. Συμβουλευτική και Αξιολόγηση
Το στάδιο κατά το οποίο ερευνά λεπτομερώς τις ανησυχίες του ατόμου, τον τρόπο και τις συνήθειες της ζωής του και τις προσδοκίες του για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξιολογεί την έκταση απώλειας μαλλιών, την κατάσταση του δέρματος του κεφαλιού, την συνολική υγεία και αν χρειαστεί προχωράει σε κλινική διάγνωση ώστε να προτείνει τις καταλληλότερες επιλογές αποκατάστασης.

2. Επιλογή ή σχεδιασμό κατάλληλου συστήματος μαλλιών
Έχει στη διάθεση του ένα σύνολο μη επεμβατικών λύσεων όπως πρόσθετα μαλλιών τοπικής, μερικής ή ολικής αναπλήρωσης, μικροίνες άμεσης πύκνωσης, micro-pigmentation, PRP θεραπεία καθώς και επεμβατικών λύσεων όπως μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Βοηθάει τον ενδιαφερόμενο να επιλέξει το σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες, στις προτιμήσεις και την οικονομική του δυνατότητα.

3. Προσαρμογή και εφαρμογή πρόσθετου μαλλιών
Διαθέτει τις δεξιότητες να σχεδιάσει, να προσαρμόσει και να εφαρμόσει την επιλεγμένη λύση εξασφαλίζοντας φυσικό, άνετο και σταθερό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές, μέσα και υλικά για να δημιουργήσει ενιαία ενσωμάτωση και ομοιομορφία με τα αυτοφυή αναπτυσσόμενα μαλλιά.

4. Συντήρηση και επισκευή σε όλα τα σημεία
Είναι ικανός να εκτελέσει εργασίες συντήρησης και επισκευής με τεχνικές και μέσα που δεν φθείρουν ή υποβαθμίζουν την κατάσταση και εμφάνιση του συστήματος μαλλιών. Παρέχει καθοδήγηση και συμβουλευτική για τη σωστή συντήρηση και φροντίδα του πρόσθετου μαλλιών ώστε να διατηρήσει και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του και τη φυσική του εμφάνιση. Εκπαιδεύει τον πελάτη σχετικά με τα ειδικά προϊόντα φροντίδας, τις τεχνικές styling και τον τρόπο της τακτικής συντήρησης στον χώρου του.

5. Υποστήριξη και παρακολούθηση
Προσφέρει συνεχιζόμενη υποστήριξη και παρακολούθηση (after-sales support) προκειμένου να διασφαλίσει την ικανοποίηση του πελάτη για τη λύση αποκατάστασης που εφαρμόστηκε. Ανταποκρίνεται σε τυχόν προβληματισμούς, ανησυχίες και ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν από την πλευρά του πελάτη και παρέχει τη δυνατότητα μικρο-προσαρμογών ή τροποποιήσεων αν κρίνεται απαραίτητο.

Οι παραπάνω πέντε άξονες δράσης σε συνδυασμό με την εκπαίδευση, τις δεξιότητες και την πρακτική εμπειρία διαχωρίζουν τον Hair System Expert από τον απλό Hair System Seller.

Ό,τι άλλο ακούσεις είναι ΤΡΙΧΕΣ!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση