MYTHS & TRUTHS

Αντιμετωπίζεται η απώλεια τριχών στο σύστημα μαλλιών μου;

Αντιμετωπίζεται η απώλεια τριχών στο σύστημα μαλλιών μου;

Τα συστήματα μαλλιών δεν είναι άφθαρτα! Αντιθέτως, ως χειροποίητες κατασκευές από λεπτεπίλεπτα υλικά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα.

Κατά την προβλεπόμενη ονομαστική διάρκεια ζωής ενός συστήματος μαλλιών, η απώλεια τριχών είναι φυσιολογική. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που για διάφορους λόγους ο ρυθμός και η ένταση απώλειας τριχών ξεπερνούν το αναμενόμενο – οι λόγοι εκτεταμένης απώλειας τριχών δεν είναι αντικείμενο αυτού του άρθρου.

Οι χαμένες τρίχες προφανώς δεν αναπληρώνονται όπως τα υγιή αναπτυσσόμενα μαλλιά σου μέσω της φυσικής διαδικασίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμβιβαστείς με τη φθορά του που υποβαθμίζει την εμφάνισή σου ή ότι πρέπει να προχωρήσεις άμεσα σε νέα αγορά!

Ανάλογα με τον τύπο συστήματος μαλλιών που έχεις εφαρμόσει και την ποσότητα τριχών που έχεις χάσει, μπορεί να είναι εφικτή η αναπλήρωση. Προσοχή όμως, διότι πρόκειται για άκρως εξειδικευμένη τεχνική εργασία που μπορεί να εκτελεστεί μόνο από Hair System Experts ώστε να διατηρηθεί η φυσικότητα, να μην αλλοιωθεί η βάση και να καλυφθούν και πάλι πλήρως οι ανάγκες σου σύμφωνα με το lifestyle σου.

Συνήθως, εταιρείες στην αγορά της προσθετικής μαλλιών που δεν έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και το τεχνικό υπόβαθρο για να αναλάβουν επισκευή συστημάτων μαλλιών, θα σε παροτρύνουν για νέα αγορά χωρίς να εκτιμήσουν αν υπάρχει δυνατότητα να «σώσεις» την επένδυσή σου δείχως να θυσιάσεις την εμφάνισή σου!

Ότι άλλο ακούσεις είναι ΤΡΙΧΕΣ!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση