INFO & FACTS

Γιατί προτιμώνται συνθετικές τρίχες στα συστήματα μαλλιών με γκρίζα;

Γιατί προτιμώνται συνθετικές τρίχες στα συστήματα μαλλιών με γκρίζα;

Έχουμε αναφερθεί ήδη στα χαρακτηριστικά και στα κριτήρια επιλογής μεταξύ συνθετικών και φυσικών τριχών στα συστήματα μαλλιών. Τι ισχύει όμως ως προς τα συστήματα μαλλιών με γκρίζα που σχεδιάζονται με προσθήκη λευκών τριχών σε διάφορα ποσοστά;

Είναι σύνηθες για πολλούς χρήστες συστημάτων μαλλιών, να προτιμούν να διατηρήσουν το φυσικό ποσοστό λευκών/γκρίζων των αναπτυσσόμενων μαλλιών και στα πρόσθετα μαλλιά τους σε αντίστοιχη αναλογία όπως αυτή διαμορφώνεται με το πέρας του χρόνου.

Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα (Ready-To-Wear) και εξατομικευμένα (Custom) συστήματα μαλλιών που σχεδιάζονται είτε με ενιαίο, είτε με μικτό ποσοστό αναλογίας λευκών τριχών.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, και οι δύο ποιότητες τριχών έχουν δυνατά και αδύναμα σημεία. Και οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία γκρίζων. Ωστόσο, για την περίπτωση που το πρόσθετο μαλλιών σχεδιάζεται και εφαρμόζεται ώστε να επαναφέρει την καλύτερη εκδοχή της φυσικής μας εικόνας με γκρίζα, προτιμάται η χρήση συνθετικών λευκών τριχών σε συνδυασμό με τις φυσικές στο βασικό χρώμα.

Η τακτική αυτή ακολουθείται κυρίως για πρακτικούς λόγους και συγκεκριμένα λόγω της ανάγκης για επαναφορά του βασικού χρώματος των τριχών με βαφή μετά από κάποιο διάστημα που είναι αισθητή η φυσιολογική φθορά. 
Η βασική ιδιότητα των λευκών συνθετικών τριχών είναι ότι διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους σε επεξεργασίες βαφής. Έτσι, σε ένα σύστημα μαλλιών φυσικών τριχών, οι λευκές συνθετικές τρίχες μας επιτρέπουν να ανανεώνουμε το χρώμα του όσο συχνά και αν χρειάζεται

➡️ χωρίς να χρωματίζονται τα λευκά και 
➡️ χωρίς να απαιτείται προσθήκη λευκών για διατήρηση της αναλογίας γκρίζων

Η υφή των συνθετικών τριχών που χρησιμοποιούνται σε διάφορες αναλογίες είναι εφάμιλλη των φυσικών και ο συνδυασμός τους δημιουργεί εντυπωσιακά φυσικά συστήματα μαλλιών με γκρίζα.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση