HOW TO & TIPS

Ποια είναι τα πέντε “μυστικά” για κανονική καθημερινότητα με σύστημα μαλλιών;

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις στην καθημερινότητα με σύστημα μαλλιών την κανονικότητά σου.

3

Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα μαλλιών θα προσαρμοστεί σε σένα και όχι εσύ σε αυτό! Για να συμβεί αυτό, εστιάζουμε στους δύο βασικούς παράγοντες – τη μεγιστοποίηση πρόσφυσης (κράτημα) και την αίσθηση άνεσης – οι οποίοι θα ενδυναμώσουν τη φυσικότητα και την αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση των μαλλιών σου.
Τα “μυστικά” λοιπόν για να πετύχεις μέγιστο κράτημα και ελευθερία με τα πρόσθετα μαλλιά σου είναι τα πέντε ακόλουθα:

Επιλογή του κατάλληλου συστήματος μαλλιών

Επιλογή Του Κατάλληλου Συστήματος Μαλλιών

Δεν είναι όλα τα συστήματα μαλλιών κατάλληλα για όλους/όλες. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πρόσθετων μαλλιών και συνδυασμοί χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν τις πιο ταιριαστές ιδιότητες για κάθε άτομο. Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή σου είναι το lifestyle και οι συνήθειες σου, ο τύπος και υφή των φυσικών μαλλιών σου και το επιθυμητό hair style.

Σωστή προετοιμασία & εφαρμογή συστήματος μαλλιών

4

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι τοποθέτησης ανάλογα με τις ανάγκες σου και το πρόσθετο μαλλιών που θα επιλέξεις όπως επίσης και μεγάλη γκάμα σε υλικά και κολλητικά μέσα ενσωμάτωσης. Ο τρόπος και τα μέσα ενσωμάτωσης πρέπει να ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του δέρματός σου. Κάποιες φορές χρειάζεται να προηγηθεί προετοιμασία του δέρματος ώστε να μεγιστοποιείς την κολλητική ικανότητα και την άνεση ακόμα και όταν τα μαλλιά σου “υποβάλλονται σε δοκιμασίες” από έντονη δραστηριότητα ή ειδικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Επομένως, σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντική η αξιολόγηση του τύπου δέρματος της κεφαλής σε συνδυασμό με τις καθημερινές συνήθειες σου.

Τακτική υγιεινή και συντήρηση

Τακτική Υγιεινή Και Συντήρηση

Αν και ευνόητο, θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι τόσο η σωστή και τακτική υγιεινή του κεφαλιού, όσο και η περιοδική συντήρηση του συστήματος μαλλιών, είναι συνήθειες που δεν επιτρέπεται να αγνοείς ή αναβάλλεις μετά την αποκατάσταση των μαλλιών σου. Αψηφώντας τους κανόνες υγιεινής και συντήρησης ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ζητήματα όπως δυσάρεστες οσμές, ερεθισμό ή φαγούρα και σε αυτή την περίπτωση δεν ευθύνεται το σύστημα μαλλιών. Τα ειδικά προϊόντα υψηλής καθαριστικής απόδοσης με ευγενή συστατικά προς το δέρμα και το πρόσθετο μαλλιών παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το σημείο. Επιπλέον, εξειδικευμένα προϊόντα που απαντούν σε πιο σύνθετες ανάγκες έντονου ή ιδιαίτερου lifestyle, είναι πιθανό να σου φανούν χρήσιμα.

Κατάλληλα προϊόντα styling

Κατάλληλα Προϊόντα Styling

Τώρα που έχεις τα μαλλιά των ονείρων σου, έχεις και περισσότερη διάθεση για styling από ποτέ! Πρόσεξε όμως! Τα περισσότερα προϊόντα styling ευρείας κατανάλωσης δεν είναι σχεδιασμένα για χρήση σε πρόσθετα μαλλιών. Περιέχουν βαριά χημικά συστατικά και χαμηλής ποιότητας συνθέσεις που δημιουργούν αποτέλεσμα σε χαμηλό και ελκυστικό κόστος. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις τελείως τουλάχιστον μην ακολουθείς παρατεταμένη χρήση, καθώς μπορούν να βλάψουν όχι μόνο το πρόσθετό μαλλιών αλλά και το δέρμα σου. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, βραχυπρόθεσμα ίσως να μην είναι αντιληπτή η βλάβη και οι φθορές που προκαλούνται, μεσο-μακροπρόθεσμα όμως θα έρθεις αντιμέτωπος με υποβάθμιση του συστήματος μαλλιών και τελικά της εμφάνισής σου. Και αυτό το κόστος είναι υψηλότερο!

Προσαρμοστικότητα & Ευελιξία

Προσαρμοστικότητα &Amp; Ευελιξία

Βρες τον επαγγελματία προσθετικής με σύστημα μαλλιών (Hair System Expert), που μπορεί να σου παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη και επιλογές σε αναλώσιμα για συστήματα μαλλιών σε κάθε στάδιο και σε κάθε σου ανάγκη. Ειδικά στο πρώτο διάστημα μετά την αποκατάσταση, χρειάζεσαι κάποιον με μεγάλη εμπειρία με τον οποίο, θα μπορείς να κάνεις μικρο-προσαρμογές στην τοποθέτηση, να συμβουλευτείς πριν δοκιμάσεις άλλα κολλητικά μέσα, να εμπιστευτείς για την αξιολόγηση της συνολικής εικόνας υγείας και εμφάνισης των μαλλιών σου. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχεια. Τα φυσικά μαλλιά σου αναπτύσσονται, τα πρόσθετα μαλλιά σου ίσως χρειαστούν επαγγελματική φροντίδα, η περιοχή αραίωσης ίσως μεταβληθεί, οι συνήθειες ή οι συνθήκες ζωής σου ενδεχομένως να αλλάξουν και ως συνήθως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για όλους αυτούς του λόγους, χρειάζεσαι δίπλα σου στιβαρή επαγγελματική υποστήριξη που όχι μόνο προσαρμόζεται αλλά προσφέρει και ευελιξία επιλογών.

Ακολούθησε τα παραπάνω tips που θα σου εξασφαλίσουν κανονική καθημερινότητα με σύστημα μαλλιών και δεν θα έχεις ανησυχίες ή ανασφάλειες για την εμφάνισή σου στο τέλος της ημέρας.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση