MYTHS & TRUTHS

Χρειάζεται άμεση αντικατάσταση ένα σύστημα μαλλιών με φθορές;

Χρειάζεται άμεση αντικατάσταση ένα σύστημα μαλλιών με φθορές;

Συναντάμε συχνά περιπτώσεις χρηστών συστήματος μαλλιών, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει αρνητική εντύπωση στη μέθοδο αναπλήρωσης τριχόπτωσης με προσθετική μαλλιών, λόγω της φθοράς που έχει υποστεί το πρόσθετο μαλλιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξέλιξη αυτής της κατάστασης και συνήθης πρακτική από αρκετές εταιρείες, αποτελεί η προτροπή για άμεση αντικατάσταση με νέο. Γεγονός που τροφοδοτεί όχι μόνο απογοήτευση αλλά και ματαίωση της προσπάθειας, των προσδοκιών και του χρηματικού κόστους για μια δραστική και ωφέλιμη αλλαγή

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν κυρίως αρχάριους στα συστήματα μαλλιών που δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί με τον τρόπο χρήσης και συντήρησής τους. Ακόμα και οι έμπειροι χρήστες, αν και πιο σπάνια, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση λόγω ειδικών πρόσκαιρων συνθηκών ή αλλαγών στην καθημερινότητά τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι τα πρόσθετα μαλλιών κατασκευάζονται στο χέρι και ειδικά όσα προσφέρουν ιδιότητες υψηλής φυσικότητας και άνεσης έχουν ευαίσθητη δομή!

Η αντικατάσταση σε ένα σύστημα μαλλιών με φθορές ΔΕΝ είναι απαραίτητη πάντα! Μάλιστα, όταν δεν έχει λήξει η ονομαστική διάρκεια ζωής του, ο Hair System Expert πρέπει να εξετάζει προσεκτικά τη δυνατότητα επισκευής του πριν προτείνει εκ νέου αγορά. Η αξιολόγηση αυτή σχετίζεται με την έκταση και ένταση της φθοράς στα σημεία. 

Τα καλά νέα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι φθορές είναι αντιμετωπίσιμες και την αποκατάσταση τους μπορούν να αναλάβουν μόνο εξειδικευμένοι τεχνίτες, δηλαδή Hair System Experts με ανάλογη εκπαίδευση, εμπειρία και υλικοτεχνική υποδομή.

Σημεία φθορών με δυνατότητα επέμβασης και διόρθωσης είναι:
Αναπλήρωση χαμένων τριχών (χρωματιστών και λευκών) ή ακόμα και περαιτέρω πύκνωση
➡ Ενίσχυση βάσης ή διόρθωση σκισίματος
➡ Αντικατάσταση τμήματος βάσης
➡ Αντικατάσταση ολόκληρου μπροστινού τμήματος βάσης
➡ Επέκταση βάσης σε περίπτωση που το αρχικό μέγεθος δεν καλύπτει την πάσχουσα περιοχή
➡ Διόρθωση καμπυλότητας για σωστή εφαρμογή
➡ Επαναφορά χρώματος τριχών
➡ Λείανση φριζαρισμένων τριχών

Όλες οι παραπάνω ενέργειες πρέπει να γίνονται μετά από εκτίμηση κόστους και οφέλους λαμβάνοντας υπόψιν:
➡ την τρέχουσα κατάσταση του πρόσθετου μαλλιών
➡ τον αναμενόμενο υπολειπόμενο χρόνο διάρκειας ζωής
➡ τις προσδοκίες και δυνατότητες για το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης 

Αν η ζημιά που παρατηρείται είναι εκτεταμένη και χρονικά νωρίτερα από τον αναμενόμενο κύκλο ζωής του πρόσθετου μαλλιών, τότε πρέπει να γίνει μια λεπτομερής συζήτηση σχετικά με το πως χρησιμοποιεί και συντηρεί ο χρήστης το σύστημα μαλλιών στην καθημερινότητά του. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα επισκευής ίσως να μην αποδώσει ως προς της προσδοκίες του χρήστη και πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση συστήματος μαλλιών. Έχοντας όμως συζητήσει και εντοπίσει τις αστοχίες κατά την πρώτη χρήση του, οι φθορές αυτές θα μετριαστούν ή θα εκλείπουν την επόμενη φορά.

Πριν εφαρμόσεις σύστημα μαλλιών, ερεύνησε αν απευθύνεσαι σε Hair System Seller ή σε εταιρεία που διαθέτει ευρύ & ολοκληρωμένο τεχνικό υπόβαθρο στο σχεδιασμό & συντήρηση συστημάτων μαλλιών!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση