HOW TO & TIPS

Μπορώ να κάνω δοκιμή συστήματος μαλλιών Lace χωρίς να “ρισκάρω”;

Μπορώ να κάνω δοκιμή συστήματος μαλλιών Lace χωρίς να “ρισκάρω”;

Τα συστήματα μαλλιών PU/Skin (Poly) από την αρχική τους κυκλοφορία στη διεθνή αγορά (στις αρχές της δεύτερης χιλιετίας) μέχρι σήμερα, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή σε άτομα που αναζητούν άμεση λύση αναπλήρωσης μαλλιών. Ο κύριος λόγος για τον οποίο κέρδισαν γρήγορα έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού, είναι το γεγονός ότι έχουν μεγάλο εύρος καταλληλότητας εφαρμογής ειδικά στους νέους υποψήφιους για αποκατάσταση τριχόπτωσης και καλύτερη αντοχή από τα αντίστοιχα Full Lace συστήματα μαλλιών.

Ωστόσο, αρκετά άτομα μετά την αρχική εφαρμογή ενός PU/Skin πρόσθετου μαλλιών εκφράζουν την επιθυμία να προχωρήσουν σε δοκιμή συστήματος μαλλιών Lace αλλά διστάζουν, καθώς δεν είναι σίγουρα ότι θα τους ταιριάξει. Αυτή η πρόθεση δοκιμής οφείλεται στο γεγονός ότι τα υψηλής ποιότητας lace συστήματα μαλλιών παραμένουν ακόμα και σήμερα ασυναγώνιστα ως προς την αίσθηση άνεσης, τη συνολική φυσικότητα και ακόμα περισσότερα τη φυσικότητα της μπροστινής γραμμής (hairline). Η ιδιότητα της αψεγάδιαστης ενσωμάτωσης στο δέρμα μιας βάσης από French ή Swiss Lace, κάνει το σύστημα μαλλιών αόρατο ακόμα και υπό συνθήκες έντονου φωτισμού.

Αν φλερτάρεις και εσύ με την ιδέα της απαράμιλλης φυσικότητας και άνεσης που προσφέρει ένα πρόσθετο μαλλιών με βάση Lace, ενώ παραμένεις γοητευμένος με την ευελιξία και σταθερότητα από το τρέχον σύστημα μαλλιών PU/Poly, δεν χρειάζεται να το “απατήσεις”. Υπάρχουν μικτά μοντέλα Hybrid συστημάτων μαλλιών που σου επιτρέπουν να γνωρίσεις τα οφέλη και των δύο τύπων χωρίς να ρισκάρεις ώστε να δοκιμάσεις αργότερα μια μετάβαση σε πρόσθετο μαλλιών Full Lace.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους ακόλουθους συνδυασμούς Hybrid συστήματος μαλλιών που μπορείς να επιλέξεις
– Lace μπροστά και στη μέση με πλευρικό και πίσω τμήμα PU Poly
– Lace μπροστά και PU Poly στο υπόλοιπο
– Lace στη μέση και περίμετρο PU Poly

Πριν επιλέξεις να κάνεις το επόμενο βήμα για την εμφάνιση των μαλλιών σου, μην παραλήψεις να συμβουλευτείς έναν έμπειρο Hair System Expert!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

Οι μόνοι με PhD...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση