MYTHS & TRUTHS

Θα αλλάξουν οι συνήθειες ύπνου με σύστημα μαλλιών;

Θα αλλάξουν οι συνήθειες ύπνου με σύστημα μαλλιών;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από ενδιαφερόμενους για την προσθετική μαλλιών αφορά στη γενική ανησυχία για αλλαγή συνηθειών στην καθημερινότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε συνοπτικά ότι αφορά τις συνήθειες ύπνου με σύστημα μαλλιών και συγκεκριμένα την ποιότητα υφάσματος μαξιλαροθήκης που χρησιμοποιείς

Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν “συμβουλές” από επαγγελματίες στην αγορά συστημάτων μαλλιών, τόσο στο διαδίκτυο όσο και δια λόγου, που προτείνουν ή ακόμα και προϋποθέτουν την αλλαγή χρήσης σε μαξιλαροθήκες από ύφασμα σατέν ή μετάξι. Επιπλέον, έχουμε συναντήσει περιπτώσεις που αυτή η “προϋπόθεση” χρησιμοποιείται ως αιτία για τη φθορά ενός πρόσθετου μαλλιών και λόγος για επίρριψη ευθυνών προς τον πελάτη.
Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει επιστημονική ή εμπειρική τεκμηρίωση ότι οι σατέν ή μεταξωτές μαξιλαροθήκες μειώνουν τη φθορά του συστήματος μαλλιών σου και επομένως μια τέτοια δήλωση αποτελεί μια γενική και αόριστη θεωρία!

Όταν επιλέγεις προϊόντα ύπνου, προτίμησε φυσικά και ευγενή υλικά που είναι φιλικά στην επαφή με τα μαλλιά και το δέρμα σου. Το 100% βαμβακερό ύφασμα είναι ένα από αυτά όπως φυσικά και το σατέν ή το μετάξι!
Άλλαξε συνήθειες μόνο όταν θες εσύ ή όταν διαπιστώνεις πως έχεις ακολουθήσει πρακτικές που είναι πραγματικά αντίθετες προς τις οδηγίες και συμβουλές που σου έχουν δοθεί!
Αν έχεις ακούσει παρόμοιες “μυθικές” θεωρίες, κάνε πρώτα μια έρευνα γιατί μπορεί να είναι ΤΡΙΧΕΣ!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση