HOW TO & TIPS

Πως θα πετύχω διακριτική αλλαγή με το νέο σύστημα μαλλιών στον κύκλο μου;

“Θα καταλάβουν ότι φοράω νέο σύστημα μαλλιών;”

Αυτή η ερώτηση διατυπώνεται συχνά ως ανησυχία από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες πριν εφαρμόσουν νέο σύστημα μαλλιών. Και είναι δικαιολογημένη, καθώς κάποιες φορές στερεότυπα και αντιλήψεις του κοινωνικού γίγνεσθαι δημιουργούν μια αίσθηση ταμπού σε θέματα που σχετίζονται με αλλαγές και βελτιώσεις στην εμφάνισή μας.
Αν ως προσωπικότητα δεν σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η “επαναστατική” διάθεση, η καλύτερη οδός για μια διακριτική αλλαγή είναι η αποφυγή της υπερβολής και η προετοιμασία ενδιάμεσου σταδίου. Εστίασε στις ακόλουθες τέσσερις κατευθύνσεις:

  1. Σχεδιασμός συστήματος μαλλιών

    Νέο Σύστημα Μαλλιών

    Επίλεξε σύστημα μαλλιών σχεδιασμένο να αναπληρώνει προσαρμοστικά την πρότερη εικόνα σου αντί να την επαυξάνει. Η σημερινή τεχνολογία της προσθετικής μαλλιών, προσφέρει πρόσθετα μαλλιών που πετυχαίνουν μέχρι και 100% συνολική φυσικότητα. Βασική προϋπόθεση για να πετύχεις είναι να μην αλλάξει δραστικά το περίγραμμα του προσώπου και να μην σχηματιστεί η μετωπιαία γραμμή (frontal hairline) αρκετά πιο κάτω από τα φυσικά όρια. Ως προς το νέο σου look, προτίμησε αρχικά κούρεμα και styling με την ελάχιστη δυνατή ένταση.

  2. Προσωρινή αναπλήρωση αραίωσης μαλλιών

    Ινες Κερατινης Για Πυκνωση Μαλλιων

    Μπορείς να ξεκινήσεις ένα στάδιο προετοιμασίας του κοινωνικού κύκλου σου “εκπαιδεύοντας” τα μάτια τους με προϊόντα προσωρινής άμεσης πύκνωσης πριν την εφαρμογή. Έτσι η μετάβαση στη νέα εικόνα σου θα γίνει σταδιακά και δεν θα είναι αντιληπτή.

  3. Τρικ “Δεν θυμάμαι”

    Andras Me Kapelo

    Ένας άλλος τρόπος να προετοιμάσεις το “κοινό” σου, είναι να προχωρήσεις άμεσα στην πρώτη στιλιστική αλλαγή σου με ένα καπέλο ή σκούφο. Μπορεί να σου φαίνεται απίθανο, αλλά αυτό είναι το πρώτο προσωρινό βήμα για να διαμορφώσεις μια νέα εικόνα η οποία μεσοπρόθεσμα θα “σβήσει” την παλιά και μαζί της όλες τις αδιάκριτες αμφιβολίες όταν έρθει η στιγμή της “αποκάλυψης” του τελικού αποτελέσματος.

  4. Η δημόσια εικόνα σου

    Αναθεώρηση Των Κοινωνικών Προφίλ

    Στη σημερινή εποχή των κοινωνικών δικτύων η δημόσια έκθεση της εικόνας μας είναι περισσότερη από ποτέ για τους περισσότερους από εμάς. Προχώρησε σε αναθεώρηση των κοινωνικών προφίλ σου ορίζοντας περιορισμούς πρόσβασης στο προσωπικό φωτογραφικό περιεχόμενό σου. Εναλλακτικά, έλεγξε παρελθοντικές δημόσιες φωτογραφίες σου και αφαίρεσε όσες χρειάζεται, εφάρμοσε περικοπή (cropping) στο άνω μέρος του μετώπου για νέες δημοσιεύσεις εικόνας που ίσως “προδώσουν” το Νέο Εαυτό σου.

Μην ξεχνάς!
Συνήθως μια μεγάλη αλλαγή για εμάς είναι μια ανεπαίσθητη ή ανεξήγητη βελτίωση για τους γύρω μας. Ο βαθμός ανησυχίας ή άνεσης για την αλλαγή μας συντελεί σημαντικά στον τρόπο που την αποδέχεται το περιβάλλον μας. Άλλωστε, από την πρώτη εβδομάδα με τα πρόσθετα μαλλιά σου, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη που θα εκπέμπεις θα είναι η “ηρωική ασπίδα” σου ενάντια σε κάθε αρνητισμό για την αυτοβελτίωσή σου!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση