MYTHS & TRUTHS

Ποιο είναι το πιο αόρατο σύστημα μαλλιών που μπορώ να εφαρμόσω;

Ποιο είναι το πιο αόρατο σύστημα μαλλιών που μπορώ να εφαρμόσω;

Αόρατο Σύστημα Μαλλιών

Το πιο λεπτό και ουσιαστικά αόρατο σύστημα μαλλιών που παράγεται με τη σημερινή τεχνολογία, σχεδιάζεται σε βάση από πολυουρεθάνη (PU) πάχους 0,01 χιλιοστών και η τοποθέτηση των τριχών πραγματοποιείται με τεχνική V-loop (περαστή). Ενσωματώνεται στο κεφάλι με επίστρωση ρευστού κολλητικού μέσου και η φυσικότητα τόσο του hairline (μπροστινή γραμμή) όσο και η συνολική φτάνουν το 100%.
Ως προς την πυκνότητα των μαλλιών, δεν είναι έντονη καθώς η αυξημένη τοποθέτηση τριχών θα υποβίβαζε την ανθεκτικότητα και φυσικότητά του.
Στη διεθνή αγορά θα το ακούσεις ως Skin, Thin Skin, Ultra-Thin, Invisible, Undetectable Hair System ή Hair Piece ή Hair Unit. Στην ελληνική αγορά, το αόρατο σύστημα μαλλιών PU 0,01 χιλιοστών είναι εμπορικά διαθέσιμο από την PHD από το 2007 με την ονομασία NX Gen και παρουσιάστηκε επίσημα το 2008.
Σήμερα, στη νέα του έκδοση, ανήκει στη σειρά custom (εξατομικευμένων) μοντέλων ACE με την ονομασία ACE MAX 001.
Ότι άλλο ακούσεις είναι ΤΡΙΧΕΣ!
Είναι πραγματικά μη ανιχνεύσιμο τόσο στην όψη, όσο και στο άγγιγμα ακόμα και από έμπειρους επαγγελματίες στην αγορά ομορφιάς. Αυτή η ιδιότητά του, το καθιστά την πιο δημοφιλή επιλογή από επαγγελματίες και καλλιτέχνες στο χώρο των θεαμάτων και της διασκέδασης παγκοσμίως.
Πρόκειται ταυτόχρονα για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο πρόσθετο μαλλιών στο οποίο δεν εκτελούνται εργασίες συντήρησης και η πραγματική διάρκεια ζωής του φτάνει κατά μέγιστο μέχρι 1 μήνα.
Ως εκ τούτου, δεν θεωρείται ιδανική επιλογή αποκατάστασης τριχόπτωσης για άτομα που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην προσθετική με σύστημα μαλλιών.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση