MYTHS & TRUTHS

Τι ισχύει για το τακτικό κούρεμα με σύστημα μαλλιών;

Τι ισχύει για το τακτικό κούρεμα με σύστημα μαλλιών;

Αρκετοί υποψήφιοι ή νεοεισερχόμενοι στην προσθετική μαλλιών αναρωτιούνται ποιος θα αναλάβει το τακτικό κούρεμα με σύστημα μαλλιών μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια δικαιολογημένη ανησυχία που συνήθως προέρχεται από το φόβο δέσμευσης με μια εταιρεία ή έναν επαγγελματία αναπλήρωσης μαλλιών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εφαρμογών δεν είναι δεσμευτικό να επισκέπτεσαι Hair System Expert για να κουρεύεις τα αυτοφυή μαλλιά σου. Επιπλέον, αν εκτελείς μόνος/η σου την περιοδική συντήρηση του συστήματος μαλλιών σου, ο μόνος λόγος για να επισκεφθείς Hair System Expert είναι για εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης και επισκευής ή για αλλαγή κουρέματος και στιλ ή για την εφαρμογή νέου πρόσθετου μαλλιών.
 
Επομένως είναι μύθος ότι θα χάσεις την ανεξαρτησία σου! Μπορείς να επιλέξεις συμβατικό κομμωτήριο ή κουρείο (Barber shop) για το τακτικό κούρεμα των φυσικών αναπτυσσόμενων μαλλιών σου. Ενημέρωσε ότι φοράς σύστημα μαλλιών και ότι δεν πρέπει να επέμβουν σε αυτό. Ένας έμπειρος επαγγελματίας κομμωτικής ξέρει να επιλέξει τις κατάλληλες τεχνικές κοπής για το στυλ σου ώστε να πετύχει το ιδανικό blending αφήνοντας ανέπαφα τα πρόσθετα μαλλιά.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Συνδεθούμε

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ Ph.D. ...

στην αναπλήρωση μαλλιών, στην εμπειρία και φυσικά… στο όνομα!

Σχετικά

Άρθρα_

Ενδιαφέρομαι για δωρεάν συμβουλευτική

Με την επιτυχή υποβολή του αιτήματός σας θα μεταφερθείτε σε σελίδα επιβεβαίωσης.

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση