ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

14/12/2020

Επισκεύη συστήματος μαλλιών | Προσφορές | Συντήρηση συστήματος μαλλιών

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ελπίδα είναι ισχυρότερη από το φόβο.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε.

Η PHD βρίσκεται ξανά δίπλα σας με τα ολοκληρωμένα συστήματα αναπλήρωσης μαλλιών 4ης γενιάς, προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις. Στόχος μας είναι να συναντήσετε το νέο σας εαυτό, κερδίζοντας τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, η PHD, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, παρέχει έκπτωση 20% για τους επόμενους 3 μήνες σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που δοκιμάζονται έντονα. Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορά μέσω του e-shop μας και αφορά υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής συστημάτων μαλλιών PHD 4ης γενιάς ή όποιο άλλο διαθέτετε.

Απευθυνόμαστε σε εργαζόμενους μισθωτούς, ελ. επαγγελματίες και ανέργους που έχουν πληγεί από τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον όπου εφαρμόζεται μια σειρά μέτρων προστασίας των πελατών και των εργαζομένων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών. Φροντίζουμε για την καθημερινή απολύμανση των χώρων μας και τη σχολαστική αποστείρωση των εργαλείων μας. Επιπλέον, μεριμνούμε για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας με προγραμματισμένα ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Στόχος των υπηρεσιών μας είναι η εμφάνιση σας και αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα μας αποτελεί η προστασία της υγείας σας.

Το δικό σας χαμόγελο αποτελεί τη δική μας έμπνευση για ένα καλύτερο αύριο.

HUMAN
ON TOP!


Phd-Sintirisi-Sistimatos-Mallion-Gen-13-C

Έχεις ερωτήσεις;

Για ποιους ισχύει η έκπτωση;

Για όσους εξακριβώσουν οτι ανήκουν σε πληττόμενη ομάδα κατά τη φυσική τους παρουσία στο PHD studio ή με ηλεκτρονική αποστολή του κατάλληλου κατά περίπτωση εγγράφου
● Βεβαίωση Εργάνη
● Έγγραφο ΚΒΣ με αναφορά ΚΑΔ
● Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ

Μπορώ να επωφεληθώ από την έκπτωση περισσότερες από 1 φορές;

Ναι βεβαίως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι έκπτωσης όσες φορές χρειάζεσαι υποστήριξη για το σύστημα μαλλιών σου κατά το διάστημα ισχύος της έκπτωσης

Πως γίνεται η έκπτωση;

Στο ταμείο θα πρέπει να εισάγεις τον κωδικό κουπονιού HAIRAGAIN20OFF στο σχετικό πεδίο για να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Μπορώ να έχω την ίδια έκπτωση αν κλείσω ραντεβού συντήρησης χωρίς προ-αγορά από το PHD shop;

Η προσφορά μας αφορά αποκλειστικά προ-αγορά για συντήρηση ή/και επισκευή συστήματος μαλλιών και ραντεβού με φυσική παρουσία ή εξ’αποστάσεως εξυπηρέτηση όπως περιγράφεται στις online υπηρεσίες συστημάτων.

Για πόσο διάστημα ισχύει η προσφορά και τι γίνεται αν ανασταλεί η λειτουργία σας;

Η προσφορά ισχύει από 14/12/20 ως 14/03/21. Στο διάστημα αυτό, αν επιβληθεί αναστολή λειτουργίας μας μπορείς να αξιοποιήσεις την υπηρεσία συντήρησης συστήματος εξ’ αποστάσεως. Αν έχεις ήδη αγοράσει υπηρεσία με φυσική παρουσία αλλά το ραντεβού σου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα σε εξυπηρετήσουμε εξ’αποστάσεως και θα λάβεις ενημερωτικό μήνυμα online πληρωμής για τη διαφορά τιμής.

Μπορώ να επισκευάσω ένα σύστημα μαλλιών PHD ή άλλης εταιρείας και τι περιλαμβάνει;

Ναι! Στην PHD μπορούμε (στις περισσότερες περιπτώσεις) να επισκευάσουμε/διορθώσουμε & αναμορφώσουμε το σύστημα μαλλιών σου ώστε να διατηρήσεις ή να επεκτείνεις την ονομαστική διάρκεια ζωής του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις επιλέγοντας μια από τις υπηρεσίες βασικής συντήρησης.

Χρειάζεται να έχω εφεδρικό σύστημα μαλλιών;

Φυσικά και όχι! Το PHD Hair System Lab ολοκληρώνει την συντήρηση την ίδια ημέρα (σε ορισμένες περιπτώσεις και την επισκευή) ενώ εσύ βρίσκεσαι στον ιδιωτικό σου χώρο και απολαμβάνεις τις παροχές μας. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η απόφαση να επενδύσεις στην εμφάνιση σου με ένα εφεδρικό σύστημα είναι δική σου!

Επίλεξε την υπηρεσία συντήρησης που επιθυμείς,

χρησιμοποίησε τον κωδικό HAIRAGAIN20OFF στο ταμείο και…

κλείσε ραντεβού με τη δυναμικότερη ομάδα Hair System Experts και στη Συντήρηση Συστήματος Μαλλιών!

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση